5 april 2017

Kennelreinigingsplan

Voor het reinigen van kennels hebben wij een speciaal kennelreinigingsplan opgezet, welke u met onze producten kunt toepassen.

1. Een sterk vervuilde kennel reinig je grondig met Citro Fris.

Productomschrijving
Neutraal reinigingsconcentraat en een uitstekende chloorvervanger. Reinigt en verfrist alle waterbestendige oppervlakken, zoals tegelwerk, vloeren, sanitair, trappenhuizen, dierenverblijven, afvalcontainers, GFT-bakken etc. Geeft langdurig een frisse citroengeur.
Gebruiksadvies
Afhankelijk van de vervuilingsgraad 50 – 100ml op een emmer water. Ook te gebruiken in sprayflacons (los verkrijgbaar) en voor machinale toepassingen.

2. Voor dagelijks gebruik raden wij aan om Kennel Fris in te zetten.

Productomschrijving
Neutrale sanitairreiniger met bacterieculturen voor dagelijks onderhoud. Breekt snel en effectief de stankbron af, onder meer in voegen, naden en andere moeilijk bereikbare plaatsen. De urineresten worden volgens een natuurlijk proces omgezet in water en koolzuur. Regelmatig gebruik verhindert stankontwikkeling zonder aantasting van materiaal en milieu. Gegarandeerd vrij van schadelijke bacteriën (pathogenen).
Gebruiksadvies
Als dweil- en sopmiddel: max. 1:50 = 200ml per 10 liter water. Voor spray-reiniging: 1:10 = 1l op 10 liter water. Bij eerste gebruik en bij langdurig warm weer adviseren wij de doseringen te verdubbelen. Direct op de verontreinigde oppervlakken aanbrengen en laten werken.

3. Om te voorkomen dat er een bacterieresistentie optreedt raden wij aan om periodiek de Peri reiniger te gebruiken.

Productomschrijving
Sterk alkalisch reinigingsproduct met goede schuimkracht. Bevat chloorbleekloog, dat een sterk reinigende en blekende werking heeft. Ideaal voor periodieke behandeling van dierenverblijven.
Gebruiksadvies
Bij eerste toepassing is het altijd verstandig om het materiaal op minder zichtbare plaatsen te testen. Niet mengen met andere chemicaliën. Nooit combineren met zure reinigingsproducten. Hoog geconcentreerd product welke te verdunnen is tot 1:35 = 300ml op 10 liter water. Product op het te reinigen object aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend met ruim water afspoelen.