Martin Gaus sluit samenwerkingsovereenkomst met Vissers Petfood

Lelystad – Martin Gaus, bekend van o.a. Dierenmanieren, de Natte Neuzen show en Fikkie TV, heeft samen met distributeur en groothandel Vissers Petfood en vers vlees producent Natural Petfood de Martin Gaus trainingsworst op de markt gebracht. Deze nieuwe worst is speciaal ontwikkeld om honden tijdens trainingen te kunnen belonen. 

“De perfecte beloningsworst is een traktatie die onweerstaanbaar is. Gedurende de training is de smaak van de worst zo verleidelijk dat ze iedere concurrerende prikkel met succes aan kan, aldus Martin Gaus.” Het is een beloning die niet klef wordt en gemakkelijk in kleine stukjes te snijden valt.

Distributie

Distributeur en groothandel Vissers Petfood verzorgd de distributie en verkoop van de trainingsworst. Het is een voor veel bedrijven bekende speler in de petfood branche.

Verkooppunten gezocht

Bij iedere Martin Gaus Hondenschool is de Martin Gaus trainingsworst te vinden. Om de consument een landelijke dekking te bieden is Vissers Petfood op zoek naar verkooppunten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via deze website.